Conditii de Livrare

CONDITII DE LIVRARE   Livrarea se face  pe tot teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.  

 1. Curier rapid (Fan Curier). Timpul de livrare prin Fan Curier este 24h, daca plasati comanda pana in ora 16 PM sau 48h daca plasati comanda dupa ora 16PM a zilei respective. Costul de livrare este de 12 lei ( in aria de acoperire a Fan Curier) la comenzile cu valoare pana in 200 Lei si gratuit pentru cele ce depasesc aceasta suma.

 2. Posta Romana. Timpul de livrare prin Posta Romana este cuprins intre 2 - 4 zile lucratoare (in orice localitate din tara). Costul de livrare este de 11 lei. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Bratari-piele.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.  

3. Curier rapid (Fastius) - disponibil doar in Bucuresti (luni - vineri). Timpul de livrare prin Fastius Curier este 24h daca plasati comanda pana in ora 16 PM sau 48h daca plasati comanda dupa ora 16PM a zilei respective. Costul de livrare este de 8 lei la comenzile cu valoare pana in 200 Lei si gratuit pentru cele ce depasesc aceasta suma. 

4. Curier rapid - Same day ( Livrare in aceeasi zi. Livrarea se face in maxim 8 ore de la plasarea comenzii. Comanda se poate plasa pana in ora 13. Costul de livrare este de 22 de lei.