Cum Cumpar

Portalul Bratari-piele.ro va ofera mai multe modalitati de a cumpara produsele dorite de dumneavoastra:

1. Comanda on-line

Pentru a putea face comenzi on-line nu este necesar sa va creati un cont pe site -ul nostru. Pasii necesari sunt urmatorii: Adaugati in cos produsele dorite, alegeti modalitatea de livrare (curierat rapid sau posta), completati adresa de livrare a produselor, alegeti modalitatea de plata si in final validati comanda. Bratari-piele.ro va confirma comanda dumneavoastra prin afisarea unei facturi proforme, generata automat de portalul nostru.

Daca va creati un cont, puteti  vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale,  modifica profilul dumneavoastra sau puteti  face comenzi ulterioare.

2. Comanda telefonica

Puteti face cumparaturi de pe site-ul nostru si prin comenzi telefonice la numarul: 0773 960 247 . Un agent de vanzari al Bratari-piele.ro va va prelua comanada in cel mai scurt timp.

3. Comanda prin e-mail

Trimiteti un e-mail la adresa [email protected] cu urmatoarele date: nume si prenume, adresa de livrare, modalitatea de livrare dorita (posta sau curier), produse comandate (codul produsului si cantitatea). In cel mai scurt timp veti primi un mail de confirmare a comenzii dumneavoastra.

 4. Formularul de contact din cadrul magazinului online (contact)

 Puteti sa ne scrieti direct din cadrul magazinului online apasand contact de pe orice pagina. Nu avem nevoie decat de codul produs (ultimele litere din titlulul fiecarui produs, reprezinta codul produs unic), de mail-ul si numele tau. 

5. Comanda minima este de 35 Lei.