Cum Platesc

Pentru a plati obiectele pe care doriti sa le achizitoinati puteti opta pentru una dintre modalitatile de plata descrise mai jos:

1.Plata la livrare (ramburs).

 Comanda (valoare integrala a produsului + valoarea transportului) se va achita agentului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.  Daca optati pentru plata ramburs si adresa de facturare difera de adresa de livrare, numele destinatarului (persoana fizica) trecut la  adresa de livrare trebuie sa coincida cu numele destinatarului trecut la adresa de facturare, cu exceptia situatiilor in care destinatarul este persoana juridica.

2. Online - cu cardul bancar de credit sau de debit

Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub marcile VISA,  VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO.

Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

 Aceasta metoda de plata este complet securizata. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (PayU) catre banca, folosindu-se un certificate SSL. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

 Pentru efectuare cu success a tranzactiei, dumneavoastra trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul de securitate (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra). In functie de cardul pe care il folositi codul de securitate poate lipsi.

3. Transfer bancar (Ordin de Plata)   Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. va fi livrata dupa intrarea banilor in contul Bratari-piele.ro.   Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele: a.Denumire societate: S.C. Insight Dynamic Business b.Banca: Bancpost c.Cont bancar IBAN: RO17BPOS74408195945RON02 4.Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J40/10841/09.09.2011 5.Cod Unic de Inregistrare: 29085625 6.Adresa beneficiar: Bucuresti, Strada Timisului Nr. 16A, sector 1

Pentru identificarea platii dvs. trebuie sa scrieti in clar in OP (ordin plata), la obiectul platii, numarul comenzii/facturii proforme pentru care faceti plata si ca plata trebuie facuta cu aceleasi date de identificare (nume, prenume) cu care ati facut si comanda.