Despre noi

Bratari Piele | Bratari-Piele.ro | Magazin Online

 

Portalul de bijuterii accesorii si cadouri Bratari-piele.ro a aparut din dorinta de a va oferi o modalitate de cumparare simpla si rapida. Avantajele cumpararii de cadouri, bijuterii si accesorii de pe site-ul nostru sunt preturile mai mici decat cele ale magazinelor clasice, precum si confortul de a putea cumpara fara a va deplasa la un magazin sau altul. Bijuteriile (inox, piele si argint) si accesoriile pe care Bratari-piele.ro le ofera spre vanzare sunt produse de calitate si certificate de directia ANPC-Metale si Pietre Pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

Pe langa calitatea excelenta a bijuteriilor veti gasi si o gama variata si rafinata pentru orice gust si pentru orice sex.

In magazinul Bratari-piele.ro puteti gasi o gama diversa de inele, bratari, pandantive, medalioane, coliere, lanturi si alte accesorii, grupate in categorii distincte dupa materialele din care sunt confectionate:

Bijuterii Femei:  Inele, Cercei, Bratari, Pandantive, Coliere, Lanturi.

Bijuterii Barbati: Inele, Bratari, Lanturi, Pandantive.

Bratari-piele.ro este un portal oferit de societatea S.C. Insight Dynamic Business S.R.L, cu urmatoarele date de identificare:


Denumire: S.C. Insight Dynamic Business S.R.L
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J40/10841/09.09.2011
Cod Unic de Inregistrare: 29085625

Nr. autorizatie ANPC : 0007836/13.10.2011

Atribut fiscal: RO
Banca: Bancpost
Cont bancar IBAN: RO17BPOS74408195945RON02
Adresa: Bucuresti, sector1

Va multumim pentru interesul aratat magazinului nostru si va asteptam cu drag!